Verrassend Viltwerk

Kinderfeestjes

Vilten is gewoon té leuk om daar geen kinderfeestje in te geven. Dus...in mijn gezellige atelier in Amersfoort óf lekker bij u thuis, geef ik hele leuke, creatieve en vooral gezellige viltfeestjes. Vilten kan kinderen betoveren door het unieke proces van losse plukken kleurrijke wol, warm water en zeep naar een hun eigen tas. En.. iedereen kan het, dus pret en succes is gegarandeerd!

Kinderen kunnen tijdens het feestje een eigen tas vilten in hun favoriete kleuren en met een zelf bedacht ontwerp. Aan de tas wordt een koord bevestigt waardoor ze vol trots hun tas dragen als ze naar huis gaan.
Ook kan er gekozen worden voor het vilten van jongleerballen, boekomslagen, vlinders, fotolijstjes, eierwarmers, bloemen, haarsieraden en armbandjes of om een schilderijtje te prikken met een viltnaald.

Een creatief viltfeestjes is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en duurt 2 ½ uur. Het is ook mogelijk om op locatie het viltfeestje te vieren. 
De kosten zijn 14 euro per kind, inclusief materiaal, drinken en wat lekkers.

Daarnaast organiseer ik creatieve viltactiviteiten voor scholen, BSO's, bedrijven, kinderboerderijen, verzorgingstehuizen en instellingen. Bent u op zoek naar een leuke op maat gemaakte activiteit neem dan contact met mij op, ik vertel u graag over de vele mogelijkheden en de tarieven.