Image

Hallo,

Ik ben Punam. Al van jongs af aan was ik altijd aan het knutselen, mijn slaapkamer was één grote knutselhut.
En nu... doe ik nog steeds niets liever...

16 jaar geleden kwam ik in aanraking met vilten en ik was op slag verliefd! Soms weet iets meteen, heerlijk!
Ik ging op zoek naar een viltcursus en toen we in de derde les een vierkant tasje mochten maken, dacht ik: 'Als je een vierkant kan vilten dan kan je ook andere vormen maken.' En die les maakte een paardehoofd.... zie de foto rechts. 
Hierna heeft het vilten me niet meer losgelaten.
Ik bleef verwonderen, ontdekken, genieten en vooral spelen.

Image

Ik hou van kleur, van kwaliteit en van schoonheid. En dat zijn ook de kenmerken van mijn viltwerk. Van vilt-uitdagingen geniet ik en blijf mezelf verrassen.  

Eens zei een moeder tegen me bij het geven van een kinderfeestje: 'Het lijkt wel of je de kinderen betoverd met het vilten.'. En voor mij voelt het ook zo, vilten doet mij in een andere wereld geraken, vol mooiheid.

Ik hoop dat ik je met mijn viltwerk ook kan betoveren en je mag ontmoeten tijdens een cursus zodat je zelf het vilten kan ervaren.   

Mijn creatieve vilt-CV

Afgelopen jaren heb ik een aantal twee- of driedaagse masterclasses mogen volgen bij binnen- en buitenlandse topvilt(st)ers, o.a.:

Leike Uchiyama (Japan), Anita Larkin (Australie), Andrea Graham (Canada), Kate Ramsey (Ierland), Pamela MacGregor (Amerika), Tatiana Sheverda (Rusland), Diana Nagorna (Rusland),  Thomas Horst (Amerika), Judit Poçs (Hongarije), Alexander Pilin (Rusland), Jeanette Sendler (Schotland), Anneke Copier (Nederland), Mehmet Girgic (Turkije), Elina Saari (Finland), Birgitte Krag-Hansen (Denemarken)

Ik ben lid van de Internationale Feltmakers Association (IFA), en de Landelijke Vilt Kontactgroep (VLK)